Mrt

07.03.2024 (PERŞEMBE) GÜNÜ SAAT 15:00'TE OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA 2. DÖNEM VELİ TOPLANTISI YAPILACAKTIR. TOPLANTIYA TÜM VELİLERİMİZİN KATILIMINI RİCA EDERİZ.

Mrt

Şbt

Okulmuzda 9. ve 10. sınıflar arasında bilgi yarışması düzenlenecektir. Başta soru hazırlama komisyonu olmak üzere emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Yarışmaya katılacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Bursluluk sınav tarihi, konu ve soru dağılımları aşağıda belirtilmiştir. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı şubat dönemi sorumluluk sınavı programı belli olmuştur. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şubat Dönemi Sorumluluk Sınavlarına İlişkin Duyuru

Ekm

Çubuk Belediye Başkanlığı İle Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen Eğitimde İş Birliği Protokolü kapsamında ilçemiz genelinde resmi ve özel okullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik eş zamanlı olarak 12. Sınıflara TYT ve AYT deneme sınavları yapılacaktır. Bu kapsamda yapılacak deneme sınavları aşağıda belirtilen tarihlerde  eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle velilerimiz, çizelgede verilen gün ve saatleri dikkate alarak öğretmenlerimizle görüşebilirler.