Erasmus

Ekm

ANKARA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2021-1-TR01-KA121- SCH-000010843 OKUL EĞİTİMİ AKREDİTASYONU  konsorsiyum ortaklığında bir üst öğrenime hazırlayıcı yöntem ve teknikler için Kuzey Makedonya da hareketlilik  okulumuz tarafından gerçekleştirildi.

May

Yunus Emre Anadolu Lisesi Erasmus + Proje Ekibi Öğretmenlerimiz, Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında "İş Başı Gözlem" faaliyetini Kuzey Makedonya Gostivar'da gerçekleştirdiler. 22 Mayıs 2022'de Gostivar'a hareket eden proje ekibi, "Öğrencileri ilgi, yetenek ve kapasiteleri doğrultusunda hayata ve üst öğretime hazırlayan bir ortaöğretim sistemi teşvik edilmesi" hedefi doğrultusunda gerçekleştirdikleri hareketlilik çerçevesinde Gostivar Lisesini incelediler. Hareketlilik boyunca öğretmenlerimiz okuldaki ders faaliyetlerine katıldı. Üst öğrenime geciş sürecinde olan öğrencilere yapılan uylamaları gözlemleme fırsatı elde ettiler. Proje faaliyetlerini başarıyla gerçekleştiren öğretmenlerimiz 27 Mayıs 2022'de Türkiye'ye döndüler.

May

.Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumu altında, 2021 Okul Eğitimi Akreditasyonuna hibe almaya hak kazanan okulumuz Yunus Emre Anadolu Lisesi  proje ekipleri personellerin eğitimde yeni yöntem ve metotların geliştirilmesine  yönelik iş başı gözlem olarak Kuzey Makedonya'da gerçekleşecek hareketliliğe katılım gösterecektir. Okulumuzun proje ekiplerini kutluyoruz.