T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ÇUBUK - Yunus Emre Anadolu Lisesi

etwining projeler 2021-2022

Ağu

21.yy becerilerinin geliştirilmesine yönelik oluşturulmuş eTwinning projemiz kalite etiketi ile ödüllendirildi. Sorgulama ve eleştirel düşünme becerilerine yönelik çalışmalar yürüten projemiz, öğrencilerin düşünme becerilerine yönelik etkinlikler gerçekleştirmiştir. Projemize katılım sağlayan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Eyl

Felsefi sorgulama pratiğinin vazgeçilmez bir parçası olan eleştirel ve yaratıcı düşünme becerilerini icra etmek ve geliştirmek için , Yunus Emre  Anadolu Lisesi Felsefe öğretmeni Sedanur İnce  üstlendiği eTwinning Projemiz ulusal destek servisince onaylanarak 2021-2022 Eğitim öğretim yılında çalışmalara başlamıştır.

 Proje boyunca eleştirel düşünme araçlarını tanıyıp, akıl yürütme süreçlerinde içine düştüğümüz hataların (safsataların) farkına vararak bu düşünme biçiminin okul ve sınıf kültürünün bir parçası haline gelmesine katkı sunmayı amaçlıyoruz. Bu amaca ulaşmak için P4C yöntemini temel alarak karma takımlar halinde çalışarak geleceğin yeni toplumunun inşasında yer alacak öğrencilerimize yeni metodolojilerle destek sunacağız.