T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ÇUBUK - Yunus Emre Anadolu Lisesi

Okul Müdürümüzün Yarıyıl Tatil Mesajı

Okul Müdürümüzün Yarıyıl Tatil Mesajı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nın 1. Dönemini yoğun bir tempoyla bitirmiş bulunmaktayız.

Sevgili Öğrencilerimiz. Kendi öğrenmemizin sorumluluğunu alarak çalışmak, çalışırken kendinizi tanımak, içinizdeki gücü, sizlere ilham veren kavramları, ilgi alanlarınızı ve yeteneklerinizi keşfetmek, sorgulayarak yaratıcılıkla ve sorumluluk ile öğrenmek, ürettikçe bu güzel dünyayı gelecek nesiller içinde sürdürülebilir kılmak ... İşte bunun için çalışmak zamanı. Yaptığınız çalışmalardan dolayı hepiniz tebrik ediyorum. Bu tatil sürecinin eksik yönlerinizin değerlendirmesini yapmak için çok önemli bir fırsat olduğunu unutmayınız. Tatilde dinlenmeye eğlenmeye ağırlık verildiği gibi kitap okuma, ders tekrarı kültürel ve sanatsal etkinliklere de yer vermeyi unutmayınız. 

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım. Her zaman daha iyiyi daha yeniyi ve daha fazlasını öğretmek amacıyla canla başla mücadeleyi kendinize ilke edinerek kutsal bir görev ifa ediyorsunuz. Fedakarca yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik ediyor iyi tatiller diliyorum. 

Değerli veliler. Sizlerin eğitim öğretim sürecine aktif katılımınız öğrencilerimizi hem sosyal hayatta hem okul hayatında daha başarılı kılacaktır. Öğrencinizi tanımaya onun yaterli ve yetersiz yönlerini objektif olarak değerlendirmeye çalışın. Her anne ve baba çocuğunun iyi bir eğitim alarak toplumun kültürlü saygın ve yararlı bireylerine dönüştürülmesi amacıyla her türlü çabayı göstermekte ve her türlü özveride bulunmaktadır. Sizlerin bunun bilincini taşıdığını biliyoruz. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor iyi tatiller diliyorum.

Muharrem BALABAN

Okul Müdürü

23-01-202423-01-202423-01-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.01.2024 - Güncelleme: 25.01.2024 22:22 - Görüntülenme: 157
  Beğen | 8  kişi beğendi