Yunus Emre Anadolu Lisesi 9 Mayıs eTwinning Gününü Kutlar

Nis

Small Town Big Stories twinning proje etkinliği kapmasında İtalya, Romanya, Hırvatistan ve Türkiye bir araya geldi.

Nis

Okulumuz tarafından alınan ıhlamur ağaçlarını baharın gelişiyle beraber bahçemize diktik.

Nis

Türk dili ve medeniyetinin temel taşlarından biri olan Yunus Emre'nin vefatının 700'üncü yılı nedeniyle 2021 yılının, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından anma ve kutlama yıldönümleri arasına alındığı da duyruldu. Yunus Emre'yi daha iyi anlamak ve bu yılın önemini belirtmek amacıyla okulumuz Çubuk Öğretmen Akademisi ile işbirliği yaparak  "Yunus Emre" konulu seminer gerçekleştirdi. Okulumuz edebiyat öğretmeni Emine Kılıçoğlu modaratörlüğü ile  Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seyfullah Yıldırım  "Yunus Emre "  konulu semineri gerçekleştirdi. Seminerde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.